Wees er snel bij! Er zijn nog slechts 5 plekken beschikbaar!

De Vrij en Onverveerd methode

Hoe vijf kleine stappen in bewustwording kunnen leiden tot verandering

Mijn leerproces in de afgelopen periode heb vastgelegd in vijf korte video’s die elk een specifiek thema behandelen. Op zoek naar antwoorden op vragen over bewustwording en verandering sprak ik vijf bijzondere mensen die ik op bepaalde momenten in mijn leven ontmoette. Deze ervaringsdeskundigen delen hun kennis met mij, ieder op zijn of haar eigen vakgebied.

Een nieuwe levensfase

Wil je gehoor geven aan de behoefte om je bewustzijn te veranderen en een nieuwe levensfase te ontdekken? De Vrij en Onverveerd methode biedt inzicht en levert stof tot nadenken. In vijf korte video’s leer je meer over familie dynamiek en patronen, het onderbewustzijn, jezelf opnieuw organiseren, ruimte maken om te veranderen en je intuïtie volgen.

Video afspelen

Wat kan jij ervan leren?

Deze video reeks heb ik gemaakt nadat ik ontdekte vrij te kunnen leven. Het is voor mij waar ‘onverveerd’ voor staat: een leven zonder angst en beperkingen.

Ik deel deze ervaringen graag, want hoe mooi zou het zijn als jij, jaren eerder dan ik, ook een volgende stap in je leven kunt zetten? Het begint allemaal met compassie voor jezelf — en de tijd en ruimte gunnen om met jezelf aan de slag te gaan.

Monique van der Weijden is psychosynthese therapeut en spreekt over de invloed die relaties op een mens hebben en de betekenis van het familiesysteem. Zij ziet dat een persoonlijke crisis vaak aanleiding is om te veranderen, waarna mensen dichter bij hun authentieke zelf komen en klaar zijn om hun eigen pad te bewandelen.

Fysieke en mentale klachten komen soms voort uit ons onderbewustzijn. Belinda Bijlsma, hypnotherapeut, vertelt vanuit haar ervaringen over de onbewuste processen die zich in ons lichaam afspelen, hoe angst en pijn ontstaan en hoe mensen dit kunnen herkennen en erkennen om beter met zichzelf in contact te komen.

Annelies Meijers is systemisch coach en spreekt over de signalen en symptomen van mensen die vast zijn komen te zitten in hun leven. Door een stap terug te zetten en ruimte te maken kom je weer in verbinding met jezelf. Vandaar uit ontdek je de mogelijkheid om verder te groeien.

Martin van de Weerd is bewegingscoach en analyseert met behulp van tennis hoe iemand in het leven staat. Controle en verkramping op de baan kunnen een gebrek aan ontspanning in het dagelijks leven betekenen. Martin geeft aan hoe je hierin een betere balans kunt vinden. Zo ben je in staat om, vanuit het spel, je leven te verbeteren.

Rich Eduard is de grondlegger van de stichting Aliran Tenaga Dalan en deelt wijsheden van zijn Javaanse voorouders. Kennis die in onze westerse samenleving deels verloren is gegaan. Hij spreekt over de stromen van je innerlijke kracht, het ‘zijn’ wie je bent en hoe je als mens kunt aarden.

vraag de vijf video's aan

Binnen een paar
minuten in je inbox!